Vrijgezellen
Vrijgezellen

Verras de vrijgezel of jarige met een sportieve uitdaging: maak een ritje op de jetski of leer wakeboarden achter de speedboot. Wij zorgen ervoor dat familie uitjes, vrijgezellefeestjes of teambuildings net dat beetje meer krijgen!

MEER INFO
Privé wellness Aquanima
Privé wellness Aquanima

Kom genieten van warmte en water in een luxueus kader tot in de puntjes verzorgd! U huurt het hele complex af voor uw groep, ontspanning gegarandeerd dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten!

MEER INFO
Paardrij initiatie
Paardrij initiatie

Kennismaking met paarden onder begeleiding van een gecertificeerde lesgeefster! Wij hebben alle faciliteiten ter uwer beschikking en werken graag een programma op maat voor u uit! Zowel voor onervaren als ervaren ruiters!

MEER INFO
Jetski
Jetski

Beleef het gevoel van vrijheid op het water samen met je vrienden, klanten, collega's of familie! Wij zorgen ervoor dat familie uitjes, vrijgezellefeestjes of teambuildings net dat beetje meer krijgen!

MEER INFO
Team building
Team building

Stel zelf uw menu samen met de activiteiten die u het leukste vindt. Heeft u 2u, een halve of hele dag? Stel uw combinatie samen, wij werken voor u een voorstel op maat uit en zorgen ervoor dat uw teambuilding net dat beetje meer krijgt!

MEER INFO

Watersport fun!

Vaartochten, jetski verhuur met begeleiding.Waterpret met de zwemband of banaan achter jetski, waterski, wakeboard... Vanaf 40 EUR per pers. voor een groep van 4 pers. beleeft u al enkele uren waterplezier, wij werken graag een voorstel op maat uit!

CONTACTEER ONS

Trektochten

Te voet, te paard of te fiets, aan u de keuze. Onze ervaren mensen bezorgen u de tijd van uw leven! Wandelingen te paard door het Meerdaalwoud met een gecertificeerde lesgeefster of paardrij initiatie in de aangename rijpiste te Betekom.

CONTACTEER ONS

Privé wellness

Geniet van de weldaden van water en warmte in alle luxe en privacy! Aquanima biedt u een hammam, groot zwembad, voetenbad, sauna met kleurentherapie, koude dompelton, relax ruimte, doucheruimte met regendouches ...
aquanima website

CONTACTEER ONS
Mountainbike

Mountainbike

Onder begeleiding van een ervaren gids genieten van een sportieve fietstocht: Wijnroute (43 km - 4u, glooiend terrein): vertrek aan het Kasteel Van Horst door velden, wijngaarden en akkers Langs de Demer (Werchter - Scherpenheuvel) Langs Kempense kanalen (38 km) De Vallei [...]

MEER INFO

Vaartochten

Maak een vaartocht op onze luxe speed boot van het welbekende Amerikaanse merk Glastron. Wij werken voor u een programma uit waarbij we interessante & leuke stops kunnen verwerken zoals een restaurant bezoek, een toeristische trekpleister, etc. ... om nadien terug plaats te [...]

MEER INFO
Vaartochten
Aquanima

Aquanima

Kom genieten van warmte en water in een luxueus kader tot in de puntjes verzorgd! Alle ruimtes zijn afgewerkt in natuursteen voor een warme sfeer. U kan zelf kiezen uit diverse sfeerverlichting via handige knopjes, net als het soort muziek. Nog meer info & foto's op [...]

MEER INFO
Vraag nu meer info aan